Förändringar i sovrummet

Tjena! Någon månad sedan sist, men det har ju varit sommar å andra sidan. Man fokuserar nog på lite annat än att skriva under semestern. Vi har vilat lite med projekten över sommaren faktiskt. Efter att vi var klara med badrumsrenoveringen kände vi att vi behövde få lite lugn och ro en stund och ”bara vara” här i huset och det har varit riktigt grymt. Riktigt bra sommar som får 5 av 5 solar om du frågar mig om min recension.

Nya färger och möbler till sovrummet
Nu har vi däremot rivit ner tapeter i sovrummet och förbereder för total ommålning samt omläggning av golv där inne. Troligen kommer vi att behöva fräscha upp alla snickerierna också för de verkar ha gjort sina bästa dagar. Jag är lite sugen på att måla om en del till svart, exempelvis kåporna runt lysknapparna, elementet och även knopparna till garderobsdörrarna. Efter att vi är klara med sovrummet blir det nya fräscha möbler också. Framförallt är det en ny sänggavel vi är på jakt efter, som ska gå ihop med vårt nya tema.

Vi har hittat en del varianter på sänggavlar på Chilli.se men ännu inte blivit helt eniga om vilken typ som kommer att passa bäst. Och kanske är det så att vi får vänta tills vi är klara med allt först innan vi kan visualisera det färdiga resultatet helt. Jag gillar det enkla medan sambon har spanat in riktigt pampiga varianter, men det är ju härligt att se vilka otroligt variationer som erbjuds. Se alla sänggavlar här.

Trädgårdsfix innan vintern
Även om jag inte vill erkänna det så närmas sig hösten nu och man måste börja tänka på det här med trädgården. Häckar ska klippas ner, buskar ska trimmas och nya träd ska hinna planteras innan marken fryser. Har även en del lökar vi har tänkt sätta som ska blomstra till nästa sommar om vi har tur. Vi har bokat in sista helgen nu i Augusti för att vara ute i trädgården hela helgen och fixa med allt. Det är ju ändå många kvm vi har där ute som behöver omvårdnad. Pust. Men det är bara att göra det. Om ni inte har något bättre för er så får ni hemskt gärna komma förbi och hjälpa till. Vi bjuder på lite mat och fika som tack för hjälpen (y).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *