Mer fix med badrummet

Badrummet börjar ta form och renoveringen är näst intill klar, men det finns fortfarande en del kvar att göra innan det blir precis som vi vill ha det. Visst, det är fullt användbart nu, och duschkabnen finns det ingenting att klaga på. Men det behövs liksom mer i ett badrum för att det ska bli mysigt, snygg, bekvämt och användbart. Lite badrumsmöbler helt enkelt, speciellt då för förvaring. Både jag och hon som bestämmer har har rätt så mycket olika grejor, allt från raklödder till nagellack, från tops till deodorant. Allt sådant behöver ju förvaras på ett vettigt sätt så det inte bara står där huller om buller på handfatet. Det kanske duger för en ungkarl (om ens det), men inte nu.

Snyggt badrumsskåp

Badrumsmöbler i paket, Bathlife Ideal.Så för att fixa till det har vi kollat lite hos Trademax, efter ett snyggt och praktiskt badrumsskåp. Det är inte det lättaste ska jag säga, men inte för att det inte finns några bra att välja på. Nej, snarare handlar det om att utbudet är lite FÖR bra nästan! När det gäller badrum så har Trademax nästan allt som man kan tänkas vilja ha, och lite till. Vi funderar lite på möbelpaketet Bathlife Ideal, som kommer med tvättställsskåp, tvättställ och spegel, tillsammans med ett sidoskåp i samma serie. Det borde lösa de flesta av våra förvaringsproblem, och dessutom är det riktigt snygga m möbler. Enda problemet är at vi inte vet om vi vill ha den svarta eller den via varianten. Vitt är ju mer badrumsaktigt, men just därför kanske vi ska prova på en svart variant, för att vara lite annorlunda.

Å andra sidan, att vara annorlunda bara för sakens skull är ju knappast speciellt smart. Det har ju inget värde i sig att skilja sig från mängden, även om många verkar tro det. Om svart verkligen passar in i vårt bakgrund är vi inte säkra på, så vi får se vad vi väljer. Det kan ju vara så att det bara är vanans makt, typ, som gör att vi lutar åt klassiskt vitt. I vilket fall som helst: badrumsskåp kommer vi att köpa inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *